Életmód

Imád szemetet szedni a kisfiú, meglepetésbulit szerveztek neki a születésnapjára a kukások

A 4 éves Ethan egy sisakot, egy mellényt és egy játék kukásautót kapott a Battle Creek-i hulladékgazdálkodási csoporttól, sőt a kukásautóra is felülhetett.

Szuper születésnapi meglepetésbulit szervezett négyéves kisfiának egy michigani anyuka – írja a Fox News. A Batte Creekben élő Jill spaulding a WWMT-nek nyilatkozva elmondta: a kis Ethan imád szemetet szedni, ezért megkérte a helyi hulladékgazdálkodó csoport munkatársait, hogy látogassák meg a születésnapján.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A helyi kukások ajándékokkal érkeztek a zsúrra: Ethan egy sisakot, egy mellényt és egy játék kukásautót is kapott tőlük. A gyerek az igazi kukásautóra is felülhetett, és a helyi hulladékgazdálkodási létesítményt is meglátogathatta.

Az anya azt mondja, fia nagyon örült az ajándékoknak, mindennap megkéri őt, borítsa a szemetet a padlóra, hogy aztán összegyűjthesse a kis kukásautóval. „Nem szereti a szemetet, legszívesebben egész nap takarítana” – magyarázta Jill.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top