nlc.hu
Életmód

Rendőrök vonultak ki egy születésnapi bulira Érden

Rendőrök vonultak ki egy kisfiú születésnapi bulijára Érden

A rakoncátlan gyerekek a földre lefekve, hátratett kézzel várták az intézkedést.
érdi rendőrök szülinap

Egy érdi édesanya különös kéréssel fordult a rendőrséghez: elmesélte, hogy a kisfia álma, hogy rendőr legyen, és megkérdezte, meglepnék-e szülinapján. A hatóság kapásból igent mondott, kezdetét vette a kis Olivér legemlékezetesebb szülinapjának megszervezése – számolt be a police.hu.

„A Bodzafa téri játszótér 2023. június 10-én gyerekzsivajtól volt hangos – ebben nem volt semmi szokatlan. A rendőrautó begördülésekor többen felkapták a fejüket, mi történhetett, mi okból hívták az egyenruhásokat? Olivér lepődött meg legjobban, amikor a két érdi rendőr célirányosan elindult felé, ám igazoltatás helyett köszöntés következett.

A parti kiskorú meghívottjai – rosszfiúkat játszva – a földre fektették magukat, kezüket hátrakulcsolták és megadással várták a rendőri intézkedést, ami abban nyilvánult meg, hogy az apróságok megtölthették a rendőrautót. Az érdiek nem mentek üres kézzel, akadt egy kis ajándék is az ünnepelt részére” – írták.

A rendőrök azt is hozzátették: remélik, hogy néhány év múlva Olivért már kollégaként köszönthetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top