nlc.hu
Életmód

74 fős szülinapi parti oszlatott fel a rendőrség Budán

74 fős szülinapi partit oszlatott fel a rendőrség Budapesten

Valaki a járványhelyzetben is szerette volna rendesen megünnepeltetni magát, és ebben a járványügyi szabályok sem állíthatták meg. Legalább elmondhatja, hogy az operatív törzs is megemlékezett a születésnapjáról.

Kiss Róbert alezredes az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján számolt be a 74 fős budapesti születésnapi buliról, amit a rendőrségnek kellett feloszlatnia egy I. kerületi társasházban. A házigazdával és a vendégekkel szemben is szabálysértési eljárást indítottak. Sajnos ennél sokkal több nem hangzott el az ominózus házibuliról, pedig kíváncsiak lettünk volna.

Születésnapi torta. Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Születésnapi torta. Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Emellett Müller Cecília országos tisztifőorvos arról beszélt, hogy a következő két hétben nagyon felgyorsul majd az oltások beadásának üteme, és az oltásról mindenkit a háziorvosa fog értesíteni. Rossz hírként elhangzott, hogy hazánkban a koronavírus brit mutációja kimutathatóan már 378 fertőzést okozott, de a vírus dél-afrikai és brazil mutációja még nincs jelen.

Legfrissebb híreink a koronavírus-járványról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top