Életmód

Berágtak a vendégek a menyasszonyra, amiért megtiltott valamit az esküvőjén

Mindkét oldalon van némi igazság. Ti mit gondoltok?

Egyfelől érthető, ha egy menyasszony szeretné, ha a nagy nap róla szólna. Másfelől az is érhető, ha a meghívott liverpooli vendégek többsége nem akarja kihagyni a Champion’s League döntőjében játszó hazai csapat szereplését.

Blama, de pont egy napra esik a meccs és az esküvő, ezért a vendégek szerették volna megnézni a mérkőzést, amit az ara már a nagy nap előtt megtiltott. Vőlegényével együtt leszögezték, előre szólnak, senki kedvéért nem fogják majd bekapcsolni a tévét, és azt is kérik, a telefonjaikon se nézzék a döntőt.

A Mumsnet fórumon közzétett történetre háromféle reakció érkezett. Van, aki szerint valóban bunkóság egy esküvőn meccset nézni, mások szerint érthető, ha egy ilyen jelentőségű mérkőzést meg akarnak nézni a vendégek, a harmadik vélekedés pedig arra buzdítja a focirajongó vendégeket, hogy menjenek el a meccs idejére a lagziból, nézzék meg, majd menjenek vissza.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció – Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top