nlc.hu
Életmód

Túl szexi ruha miatt veszett össze egy menyasszony és a testvére

Túl szexi ruhát viselt volna a testvére az esküvőjén, balhé lett belőle

Még a szülei sem támogatták a menyasszonyt.

Egy menyasszony szerette volna megtudni a Reddit olvasóitól, hogy ő hibázott-e, amikor megkérte testvérét, hogy legyen szíves, és öltözzön fel decensebben az esküvőjére, ebből ugyanis olyan nagy botrányt lett, hogy utána még a szülei sem álltak szóba vele.

Mint írta, a testvére szeret lengén öltözködni, de ez soha nem zavarta, olyan családban nőttek fel, ahol nem csináltak problémát ebből. Mindez megváltozott, amikor megmutatta neki, hogy koszorúslányként miben jelenne majd meg az esküvőjén, amit pár hónap múlva tartanak majd. Mint kiderült, sajnos látszana, ha a ruhája alatt nem viselne melltartót és bugyit, és a menyasszony nem szeretne szégyenkezni a vőlegénye és a rokonai előtt.

Koszorúslányok állnak egy sorban

Fotó: Pexels

Hozzátette, a szüleik szerint semmi baj nincsen a testvére ruhájával, ő mindenesetre leszögezte, ha nem hajlandó fehérneműt viselni, akkor nemhogy nem lehet koszorúslány, de semmilyen formában nem vehet részt az esküvőn. A testvére ezt persze nem vette jó néven, szerinte a menyasszonynak nincs joga beleszólni abba, hogy mások mit viseljenek.  Az ara hozzátette, a koszorúslányoktól csak annyit kért, hogy színben illjenek egymáshoz a ruháik, egyéb kikötése nem volt.  

Miután megosztotta történetét, sok komment érkezett és több jó tanácsot is kapott. Azóta beszélt is a testvérével, és úgy tűnik, hajlandó fontolóra venni, hogy azok közül a ruhák közül választ majd, amelyeket a menyasszony javasolt. „A szüleim arra neveltek minket, hogy senkit ne ítéljünk meg az öltözéke alapján, emiatt úgy gondolták, én voltam a tiszteletlen. Hozzá kell tenni, a ő kedvenc gyerekük, és gyakran engem hibáztatnak, ha valami rosszat csinál” – tette hozzá. 

(via Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top