nlc.hu
Életmód

Menyaszörny követelőzése

Azt követelte testvérétől az egocentrikus menyasszörny, hogy ne az ő esküvőjére „időzítse” a szülését

Az anya már nem tartja a kapcsolatot akarnok nővérével.

Kikészült az internet népe egy menyasszörnyön, aki követelte testvérétől, hogy szülés után közvetlenül jelenjen meg az esküvőjén, hiszen az az ő nagy napja.

A nő egy népszerű esküvői Facebook-csoportban osztotta meg a menyasszony elképesztő hozzáállását, és azt mondta, annyira kikészítette testvére viselkedése, hogy végül elhatárolódott teljesen a családjától. Azzal kezdte, hogy az esküvő évekkel ezelőtt történt, de úgy gondolta, hogy a csoport tagjai érdekesnek találják a történetet.

„Nem tudtam részt venni a nővérem esküvőjén, mert a szülés után kórházban voltam – kezdte. – A fiam július 2-án született császármetszéssel. A nővérem július 3-ra tervezte az esküvőjét, miután már tudta a kiírt szülésem dátumát” – panaszkodott a nő, hozzátéve, hogy testvére még csak két hónapja ismerte a férfit, akivel egybekelt, ő viszont addigra már rég terhes volt, és mindenki tisztában volt vele, mikorra van kiírva.

Az anya elmondta, hogy a pár őt hibáztatta, amiért nem vett részt az esküvőn, hiszen a fia nem született meg „időben”. Még a császármetszés miatt is kapott a fejére a “kedves” rokonoktól.

Ironikus módon a pár azóta elvált, de az anya már nem beszél toxikus családjával, mint mondja, az ehhez hasonló dolgok sajnos mindennaposak voltak.

menyaszörny

Fotó: Getty Images

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top