Életmód

50 milliót örökölt a DNS-teszt után a szociális munkás

Apja haláláig senki nem hitt neki.

Vannak azok a hollywoodi történetek és népmesék, amelyekben a szegénylegény jótetteiért jutalmul mesés gazdagságot kap, és aztán van a valóság, ahol a szegénylegénynek felkopik az álla. Nem így Jordan Adlard Rogers, aki szociális munkásként dolgozott egészen mostanáig.

Amikor édesapja, a régi nemesi családból származó Charles Rogers meghalt, Jordan elkészíttethette a DNS-tesztet, amire oly régen áhítozott. Sejtése beigazolódott, valóban ő volt az arisztokrata vér szerinti, egyetlen gyermeke. Ez nemcsak az erkölcsi elégtételt hozta meg Jordannek, de az 50 millió fontot (átszámítva mintegy 12 milliárd forintot) érő Penrose-birtokot is a rajta álló kastéllyal együtt.

Fotó: Jordan Adlard Rogers /Facebook.

Na jó, gyakorlatilag nem az övé a kastély, mert a család az államnak ajándékozta 1974-ben, cserébe azért, hogy ezer évig a birtokon élhetnek, és ezért heti 1000 font járadékot kapnak. Ennek megfelelően Jordannek többé már nincsenek anyagi gondjai.

Fotó: Jordan Adlard Rogers /Facebook.

Jordan azonban nem felejti el, milyen azon gondolkodni, hogy hogyan fogja a következő számlát befizetni, így új anyagi helyzetében szeretne jótékonykodni. Első dolga egy jótékonysági kerti parti megrendezése lesz.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top