Életmód

Egy hét után megkérte a nő kezét, aztán milliókat csalt ki tőle

Egy online társkeresőn ismerkedtek meg, a férfi milliomosnak hazudta magát. Aztán lelépett a nő pénzével.

Egy 35 éves amerikai férfit azzal vádolnak, hogy 80 ezer dollárt – több mint 23 millió forintot – csalt ki egy nőtől, akit egy hét randizás után jegyzett el.

John Martin Hill az online társkereső Match.com-on került kapcsolatba a Georgia államban élő nővel. Ugyanazon a napon, amikor végül személyesen is találkoztak, megbeszélték, hogy egy héten belül összeházasodnak.

Hill azt állította magáról, hogy milliomos, és rávette a nőt, hogy vegyenek egy közös szerelmi fészket. A nő 80 ezer dollárt adott friss vőlegényének, hogy ezzel szálljon be a lakásvásárlásba.

A történet végét innen már ki lehet találni: ahogy megkapta a pénzt, a hódító férfi lelépett, és minden kapcsolatot megszakított a nővel.

Az ügy kapcsán kiderült, hogy a férfi már több nőt is átvert hasonló módszerekkel több amerikai államban. Legalább ötször változtatta meg a nevét két és fél év alatt.

A csalót végül a rendőrség néhány napja elfogta Tennessee államban. A bátor férfi egy hotel konferenciatermében bújt el az asztal alatt, amikor rátaláltak.

(CNN)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top