Életmód

Megalázták a szoptató anyukát a repülőn

A nőt kínos és megalázó helyzetbe hozták a repülőgépen, felszállás előtt.

Rachel Duffy a portugáliai Faróból utazott  Manchesterbe a Ryanair járatával két gyermekével és állapotos sógornőjével. Az anyuka a felszállás előtt a mellére helyezte hét hónapos kisfiát, mert az interneten azt olvasta, hogy a szoptatás megelőzheti, hogy megfájduljon a baba füle a felszállásnál. A módszert 10 nappal ezelőtt az odaúton már kipróbálták, és bevált!

Ám most, még mielőtt a gép elindult volna a kifutópályán, egy steward lépett oda a nőhöz, és ráparancsolt, hogy „nincs szoptatás”. Megállt mellettük és végignézte, amíg az anyuka leveszi az addigra már síró gyereket a melléről, sőt azt is, amíg visszaigazította a ruháját. „Nagyon kínos és megalázó volt” – mondta Rachel.

A felszállás után engedték, hogy szoptasson, a leszállásnál azonban újra nem. Az anyuka nem nagyon értette a helyzetet, hiszen 10 napja, amikor ugyanezt csinálta, senki nem szólt rá. Azt mondja, a megaláztatások miatt soha többet nem repül Ryanairrel.

Via

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top