Életmód

Imádja az Instagram a csodaszép anya–lánya párost

Kashát sokszor a lánya testvérének nézik.

Azt mondják, az igazi élet akkor kezdődik, amikor valaki betölti az ötvenet. Az 57 éves Kasha Grimes Gloucestershire-ből erre az élő bizonyíték. A családanyának több mint 20 ezer követője van az Instagramon, ahol divat- és sminktippeket ad, miközben a lányaival pózol, akiket könnyedén lehetne a húgainak nézni.

Kasha egy YouTube videójában elmesélte, hogy amikor betöltötte az ötvenet, teljesen maga alatt volt. Nem tetszett neki, amit a tükörben látott, és egy idő után elkezdett cicanadrágban és kinyúlt felsőkben járni. Nem volt különösebben fitt sem, az erejét akkor kiskamasz lányainak nevelése emésztette fel. Lánya, Misha sietett a segítségére, és meggyőzte, hogy figyeljen oda jobban magára.

„Visszakaptam az energiámat, és bár egy kicsit lassítottam, onnantól semmi nem állított meg. Mindazokat a csodás, de kiszámíthatatlan dolgokat megtettem, amelyek egy bizonyos kor után nem illik. Hét év alatt teljesítettem a küldetésemet. Jobban érzem magam, mint a harmincas vagy negyvenes éveimben” – meséli.

„A gravitáció nem a barátod, de a tapasztalatok átsegítenek a hullámvölgyeken, és érdekesebb is leszel tőlük” – magyarázza Kasha.

Az 57 éves nő maga is elismeri, hogy tündöklő megjelenése nemcsak a genetikának köszönhető, 45 éves korában töltette fel a szeme körüli szarkalábakat.  

(Yahoo)

Kiemelt kép: kasha_grimes / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top