Trend

A Vogue exfőszerkesztője szerint az 50 éves Helena Christensen túl öreg a fűzőhöz

Az 50 éves szupermodell nem maradt hálátlan.

Azt hinnénk, hogy ha az ember szupermodell, és például úgy néz ki, mint a kilencvenes évek dán ikonja, Helena Christensen, akkor legalább az öltözködése, megjelenése és általában a teste miatt nem szólnak majd be neki. Tévedés.

Az 51 éves szupermodell Gigi Hadid 21. születésnapi bulijára választott szettjét az angol Vogue volt főszerkesztője, a 61 éves Alexandra Shulman vitriolos cikkben bírálta. Christensen a farmer tematikájú bulira magas derekú farmert és fekete csipkefűzőt viselt, ami – legalábbis Shulman szerint – nagyon nem való az ő korában. Pontosabban úgy fogalmazott, hogy Christensen „olyan, mint egy madám egy egylovas városban”.

Mondhatjuk, hogy a 70 az új 40, és az 50 az új 30, de a ruháink tudják az igazságot. Amit 30 évesen viseltél, sose fog ugyanúgy állni egy 50 éves testen. A ruhák nem hazudnak – írta. – Miután a nők teste többé már nem alkalmas gyermekszülésre, a mutogatása zavaró és kicsit tragikus is. Nem mondom, hogy fair, de így van.”

Christensen az Instagramján vágott vissza egy fotóval, melyen újra az ominózus fűzőt viseli barátnőivel Tali Lennoxszal és Camilla Staerkkel. „Továbbra is emeljétek fel és támogassátok egymást, ti gyönyörű, okos, vicces, szexis, keményen dolgozó, tehetséges, gondoskodó nők a világban!” – írta, és egy hashtaget is mellékelt: #oopssheworeabustieragain, azaz #hoppámegintfűzővanrajta.

Összehasonlításként: íme Alexandra Shulman.

Helena Christensen Insta-sztorija szerint az incidens meghozta a kedvét, hogy cégével, a Staerk&Christensennel a fürdőruhák mellett fűzőket is gyártani kezdjenek.

(Yahoo)

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top