Életmód

Müller Péter szerint ilyen az igazi nő

A Férfiélet, női sors című könyv szerzője szerint ilyenek vagyunk mi, nők.

Volt, hogy férfi ismerősöm tőlem kérdezte meg egy hangos sóhajtás közepette, hogy „hogy lehet kiismerni a nőket?”. Aztán az illető félig heherészve hozzátette: ez a feladat az, amire a férfiak képtelenek.

A nő mint misztikum? Dehogyis. A nők egy cseppet sem titokzatosak. Van ugyanis egy nagyon ügyesen olvasható könyve minden nőnek: a szeme. Minden bele van írva. Minden pillanata bele van írva. Minden érzelme, fájdalma, öröme, tépelődése. Minden ott van – írja a Bouvet bloggere. És ha már a férfiak titkot keresnek, akkor elárulom: a titok nem más, mint a tudás, hogy ezt a könyvet olvasni tudják. Pedig ez sem nehéz… csak nézd a szemét! Mindent elárul.

Képünk illusztráció, forrás: iStock

Müller Péter szerint „az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. (…) Minden igazi nő hétfátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát vagy a csípőjét nézed.”

Még több gondolat Müller Pétertől az igazi nőről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top