Életmód
Szponzorált tartalom

A jégbor szépít! – Kipróbáltuk a Maria Galland Lift’Expert bőrtökéletesítő feszesítő krémet

Kipróbáltuk, mit tud a Maria Galland új bőrtökéletesítő krémje.

A Maria Galland Lift’Expert 660 bőrtökéletesítő feszesítő krémnek már a csomagolása is egyértelművé teszi: prémiumkategóriás termékről van szó. A dobozban egy spatulát is találtam, a védőfólia eltávolítása után ezzel az eszközzel vettem ki a krémből egy borsónyi mennyiséget. 

Maga a krém hófehér, sűrű, mégsem nehéz, és egyáltalán nem ragacsos. Illata diszkréten púderes. Könnyű volt eloszlatni a bőrömön, egyszerre adott hűsítő és finoman balzsamos érzetet.

Az arcbőröm hamar magába szívta a krémet, ezután érzetre azonnal selymesebbé vált. Egyhetes használat után a bőrképem szemmel láthatólag egységesebb, érezhetően hidratáltabb, az apró hámlások eltűntek róla, feszesebb, simább, és kevesebb alapozót, illetve korrektort kíván.

A krém igazán különleges, hiszen az egyik fő összetevője a jégborkivonat, mely bőrfeszesítő hatású. Emellett tartalmazza az anti-aging peptidek új generációját, melyek a bőr természetes kollagéntermelését fokozzák. Található benne Age Control komplex (máriatövis-kivonat, tokoferol, lecitin, dipeptid, hyaluronsav), mely a megelőzi a bőr öregedésének további jeleit, Hydro complex, mely erősíti a bőr természetes nedvességtartalmát, visszaállítva így annak rugalmasságát, simaságát, valamint havasi cirbolyafenyő kivonata, mely csökkenti a kipirosodást és az öregedési foltokat, így sokkal egyenletesebb, fiatalosan ragyogó arcbőrt eredményez.

A krém a 40-es éveikben járó nők számára a legideálisabb választás. Reggel és este is használható az arc, a nyak és a dekoltázs ápolására.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top