Életmód

Megszólalt az összevert leszbikus pár

A négy férfit súlyos testi sértés miatt vonják felelősségre.

Mint arról beszámoltunk, Melania Geymonat és barátnője, Chris május 30-án reggel busszal hazafelé tartottak Camdenbe, amikor egy fiatal férfiakból álló csoport megtámadta, és véresre verte őket.

A megtámadott pár szerint a férfiak többsége szexuális tárgyként tekint a nőkre, és azok, akik a saját nemükhöz vonzódnak, ezt különösen sokszor tapasztalhatják meg. Arra, hogy ennek köze lehet-e ahhoz, hogyan ábrázolják a leszbikus nőket a pornófilmekben, azt válaszolták, hogy igen, ennek a műfajnak is szerepe van abban, hogy a férfiak úgy gondolják, ők is csak azért vannak, hogy szórakoztassák őket, hogy legeltethessék rajtuk a szemüket.

Nagyon megalázó, hogy tárgyként kezelnek minket” – nyilatkozta Geymonat, akinek több ismerőse is azt javasolta a támadás után, hogy barátnőjével menjenek el ebből az országból. Elmondta, korábban úgy érezte, leszbikus nőként nincs oka félni, de most már nem biztos, hogy minden helyzetben megfogná a barátnője a kezét.

Chris és Melania Geyomat (Fotó: Melania Geyomat)

A megtámadott pár szerint nem Boris Johnson (aki azt állítja, természet ellen való az, ha a meleg párok összeházasodhatnak) az egyetlen a komolyabb befolyással rendelkező emberek közül, aki kirekesztő az LMBTQ-közösséggel szemben.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top