Életmód

A csendes szex előnyei

Szerelmeskedni halkan is lehet. Ráadásul ennek is megvannak az előnyei: sokkal intimebb és kiegyensúlyozottabb kapcsolatot feltételez a két fél között, ami mindenkinek csak a javára válhat. Persze itt is vannak ellenjavallatok. Csendes szex pro és kontra.

Szépen, csendben szerelmeskedni egészen új és egyedülálló élmény lehet sok ember számára: nagyon is izgató lehet ilyen halkan egészen közel kerülni a partnerhez. Pontosan azért, mert a felnőttfilmeknek „hála” sokan kizárólag úgy tudják elképzelni a jó szexet, mint egy heves, vad érzelmektől fűtött, zajos és kiabálós együttlétet. Ami persze gyakran tényleg ilyen, de néha jó megélni mindezt lassan, csendesen, egészen intim módon, ami szintén okozhat felvillanyozó élményeket.

Csendesen, de hogyan?

Ami a legfontosabb, hogy elég időt kell rászánni, megtalálni az alkalmat, mikor nincs rohanás. Legyen idő felkorbácsolni az érzelmeket anélkül, hogy a végső kielégülést hajszolná bármelyik fél. Itt maga a folyamat is fontos, azt is lehet élvezni, míg az orgazmusig eljut mindkét fél. Gyönyörű felfedezni a másik minden porcikáját, és akár új pozitúrákat keresni, és abban összebújva ölelkezni. A legintimebb, ami ebben a csendes műfajban létezik: a kifliben szeretkezés. A két fél közti kapcsolat így sokkal intimebbé és közelebbivé válik, ami csak megerősíti összetartozásukat. 

Ez is egy lehetőség

Persze ez sem működik mindig és mindenkinél, hiszen vannak alkalmak, amikor inkább a szabadabb, „látványosabb”, hevesebb és túlfűtött szenvedélyektől sem mentes együttlétre vágyunk. Ez függ attól is,  éppen milyen mentális állapotban vagyunk, milyen szinten tart a kapcsolat intimitása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top