Életmód

Borotvacég szállt síkra a női intimszőrzet mellett

Szerintük egy nőnek sem szabadna a társadalmi nyomás miatt szőrtelenítenie.
billie szőrtelenítés reklám intimszőrzet

Ha létezett olyan, hogy „női szőrtelenítéssel kapcsolatos állóvíz”, hát akkor azt most alaposan sikerült felkavarnia a brit Billie’s nevű borotvacégnek. A minap előrukkoltak ugyanis egy finoman szólva is megosztó kampányfilmmel, amelyben – tűnjön bármilyen furcsának is – elsősorban a női intimszőrzet mellett kampányolnak.

A kisfilm készítői, azon túl, hogy a női sokféleséget ünneplik, azt üzenik a vásárlóknak, ne a társadalmi nyomás vagy épp a megfeleléskényszer miatt nyúljanak a borotvához. „Senkinek sem kell szőrtelenítenie csak azért, mert úgy érzi, ez az elvárás” – harsogja a figyelemfelkeltő videó, amelyben a nők sokfélesége mellett szerepel még hónalj- és intimszőrzet is.

Tetszik, vagy sem, mindannyiunknak van valamennyi testszőrzete. Vannak köztünk olyanok, akik úgy döntenek, megszabadulnak ettől a szőrtől, de akadnak olyanok is, akik büszkén viselik. És lássuk be, ez szívük joga. Szerintünk a szőrtelenítés magánügy, és igazából senkinek sincs joga beleszólni abba, mit csinál egy nő a testén lévő szőrrel.

Te mit gondolsz a videóról? És a mondanivalójáról? Írd meg!

Nyitókép: YouTube

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top