Életmód

Felrobbant az internet az elhunyt feleségére emlékező férfi fotójától

Az idős férfit unokája esküvőjén fényképezték le. Maga sem gondolta volna, hogy szeretetteli emlékezése ilyen sokakat érint majd meg.
házasság

Több mint 175 ezer like-ot és 19 ezer megosztást gyűjtött egy fotó a Twitteren, amely egy idős amerikai férfiról készült az unokája esküvőjén – írja a Yahoo Lifestyle.

 

A képet a húszéves Sarah Elswick készítette. Nagyapja, a 71 éves Billy Gray egy saját maga készítette, rögtönzött „emlékmű” mellett ült az esküvői vacsorán, amelyet elhunyt feleségének szentelt. „Papa a mamám mellett ült ma az esküvőmön” – írta a fotó alá fiatal nő.

Billy Gray felesége, Barbara két éve, 64 éves korában halt meg. Vastagbélrák vitte el„Nem számítottunk a halálára – mondta Sarah a lapnak. – Ő volt a legkedvesebb, legédesebb ember, akit valaha ismertem – nagyon büszke volt rá, hogy anya és nagymama lehet.”

Billy Gray 45 évvel ezelőtt vette el Barbarát. „Ők ketten maguk voltak a tiszta, feltétel nélküli szeretet. Mindig együtt voltak, teljes boldogságban töltötték a napjaikat – egyfolytában mókáztak, mindenkit megnevettettek maguk körül” – emlékezett vissza Sarah.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top