Életmód
Szponzorált tartalom

Jógázol? Ezeket a darabokat imádni fogod

Akár kímélő, akár dinamikus jógát gyakorolsz, kényelmes és stílusos ruhákban és kiegészítőkkel még élvezetesebb lesz!

Kímélő jógához

A kímélő jógatípusokhoz, mint például a népszerű Hatha jóga, a precizitást hangsúlyozó Iyengar jóga, a tradicionális Sivananda jóga, illetve a különféle női jógák, relax jógák, a laza, kényelmes öltözet az ideális, mely sehol sem szorít. Ez a könnyű póló vegyszerek nélkül termesztett biopamutból készült, se nem túl bő, se nem túl szűk. A sportmelltartó pamut-viszkóz anyagú, varrásmentes, ám szabásának köszönhetően mégis jól tart. Kivehető melltartóbetétekkel rendelkezik, így rajtad áll, hogy azzal vagy inkább a nélkül szeretnéd viselni.

Decathlon jóga

Póló, sportmelltartó, nadrág, szőnyeg: Domyos – Decathlon 

Nadrágból érdemes bővebb szabású, rugalmas biopamutból készült modellt választani. A magas derék nem szorít, lehajthatod épp úgy, ahogy neked a legkényelmesebb. Akár kismamák is hordhatják.

Decathlon jóga

Decathlon

Nem mindegy persze az sem, milyen szőnyegen jógázol. Kímélő jógához bársonyos tapintású, vastagabb gumiszőnyeg vagy egy autentikus biopamut szőnyeg dukál. Az 5-8 mm vastagságú jógaszőnyeg védi a nyakcsigolyákat és az ízületeket, ráadásul kültéren is bevethető. Hasznos lehet mindemellett egy jógapárna is, mely az ászanákat stabilabbá, a meditációt pedig még komfortosabbá teszi.

Dinamikus jógához

Dinamikus jógához, mint például az erőteljes Astanga jóga, a légzés és a mozdulatok összehangolásán alapuló Vinyasa flow jóga, a kirobbanóan energikus Kundalini jóga vagy épp az akro-jóga, válassz rugalmas, testhezálló, mégis jól szellőző öltözetet! Felülre húzz sportmelltartótopot, mely, ahogy az a nevéből is kiderül, kettő az egyben: tartja a melleket, ugyanakkor a hasból többet takar, mint egy hagyományos sportmelltartó, így akár önmagában is viselheted, de egy trikót is rávehetsz.

decathlon jóga

Decathlon

Ilyen jógatípusokhoz bő nadrág helyett inkább legginget vagy testhezálló rövidnadrágot ajánlunk. Mindkét modell légáteresztő anyagból készült, ugyanakkor nem látszik át, és a hasat is tartja, így teljes magabiztossággal mozoghatsz bennük. A kifordítható legginget ráadásul kedved szerint az egyszínű és a mintás oldalával is felveheted.

Decathlon jóga

Sportmelltartó top, rövidnadrág, jógaszőnyeg: Domyos – Decathlon

A dinamikus jóga elengedhetetlen kiegészítője a csúszásmentes, kiváló tapadást és stabilizálást biztosító szőnyeg is. Ezt a modellt ráadásul jelzővonalakkal is ellátták, ami segít, hogy még pontosabban hajthasd végre az ászanákat.

A cikket a Decathlon támogatta.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top