Életmód

Durván egymásnak estek a napon parkoló autóban hagyott kutya miatt

A blöki gazdája és az elszánt kutyabarát komoly verbális ütésváltásba keveredett. Nem spóroltak a szitokszavakkal. Sípolós videó.

Durván egymásnak esett egy felháborodott állatbarát és egy nő, aki a bezárt autóban hagyta a kutyáját az év legmelegebb napján a West Sussex-i Donningtonban – írja a Sun.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Darren Mars videót is készített az incidensről. A férfi nem válogatott a jelzőkben, amikor számonkérte a nőt és annak barátnőjét, miért nem vitték magukkal a kocsiban fulladozó állatot, amíg ebédelni mentek. Amikor a kutya gazdája azzal védekezett, hogy „De hát csak hét percre hagytam a kocsiban!”, Darren még jobban felhúzta magát. „Olyan meleg van bent, mint egy kemencében. Szeretnéd, ha én zárnálak be egy autóba hét percre?” – kérdezte felháborodott hangon. Persze a nő sem maradt adósa, utasával együtt kemény szitkokat szórtak a férfira, mielőtt elhajtottak volna.

Darren a Facebookon is megosztotta a videót. A nyers hangvétel ellenére a kommentelők nagy része egyetértett vele. „Az ilyen embereket bíróság elé kellene állítani” – írta egyikük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top