Életmód

Nyaralás közben elhagyta, csodás módon kapta vissza felesége jegygyűrűjét az özvegy

Patrick Waddell a felesége 2016-os halála óta mindig magánál tartotta az asszony jegygyűrűjét.

„Halvány fogalmam sincs, hogy mások ezt hogy csinálják. Hogy hogyan tudnak megbirkózni a veszteséggel. Az biztos, hogy miután Sheri meghalt, én jó ideig képtelen voltam megválni a dolgaitól” – kezdi a Today.com-nak adott interjúját Patrick Waddell. A 43 éves özvegy a folytatásban elárulta, felesége, Sheri három éve halt meg gyógyíthatatlan vastagbélrákban. „Az életem onnantól kezdve a feje tetejére állt; nem találtam magam, és ha őszinte akarok lenni, élni sem igazán akartam.

Patrick elárulja, csak akkor talált némi megnyugvásra, ha magánál tartotta Sheri jegygyűrűjét. „Eleinte a kisujjamon hordtam, és ha felhúztam, kicsit úgy éreztem, mintha Sheri még mindig velem lenne” – mondta, majd hozzátette, néhány hónappal felesége halála után úgy döntött, különleges nyakláncot csináltat, amelyre felfűzette Sheri jegygyűrűjét és mellé a sajátját is.

Ez a lánc tűnt el az elmúlt hétvégén, mikor Patrick két lányával, a 11 éves MacKenzie-vel és a 8 éves Madisonnal Myrtle Beachen nyaralt. „A kapocs meglazulhatott, így eshetett le a nyakamból” – magyarázza az özvegy, aki annak ellenére sem esett pánikba, hogy a lánc rengeteget jelentett neki. „Tudom, hogy egyeseknek ez minimum furcsának tűnhet, pláne azok után, hogy épp Sheri gyűrűje volt az, ami átsegített a nehéz időszakokon. A helyzet az, hogy biztos voltam benne, hogy az ékszer valahogy visszajut majd hozzám.

Patrick azt mondja, még az ékszer elvesztésének napján írt egy Facebook-posztot, amelyet rövid idő alatt 43 ezernél is többen megosztottak. „Ha valaki megtalálta a láncot, kérem, juttassa vissza hozzánk. Nem tudom elmondani, mennyit jelentene” – írta a posztban Patrick, akinek legnagyobb meglepetésére már néhány órával később jelentkezett az a valaki, aki megtalálta az ékszert. „Egy parkolóban találta meg a láncot, és ahogy rájött, kihez tartozik, azonnal vissza is juttatta nekem.”

Patrick a Todaynek elárulta, a nyakláncot mostantól egy dobozban fogja tartani otthon. „Nem tudnám elviselni, ha még egyszer elveszíteném” – mondta, majd hozzátette, az ékszerek jelen formájukban – úgy, hogy néhány autó átment rajtuk a parkolóban – még inkább a házasságát szimbolizálják. „Nem tökéletesek, de minden karc, minden repedés egy különleges történésről, közösen megélt élményről mesél.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top