Életmód

Alvajárás közben kezdte megerőszakolni haverja párját egy férfi

Felmentették az elég bizarr ügy vádlottját.

Felmentették a szexuális zaklatás és erőszak vádja alól azt a férfit, aki állította, hogy alva járt, ezért molesztálta a haverja barátnőjét.

Dale Kelly barátjával és annak párjával ment el bulizni még 2017-ben, majd a klubból mind hazamentek a nő észak-yorkshire-i házába.

Amikor megérkeztek, Kelly elaludt, de a nő egy órával később arra kelt, hogy a férfi a barátjával közös ágyában van, és szexelni próbál vele. A nő nagyon megijedt, és kihívta a rendőröket.

Kelly nem tudta megmondani, pontosan mit tett a nővel, mivel állítása szerint aludt.

A férfi azt állította, nem volt tudatánál, azt hitte, a saját barátnője mellett fekszik. Kellyt az eset után elengedték, nem győzött elnézést kérni barátjától.

Az eljárás során számos tesztet végeztek rajta, és kiderült, valóban alvási rendellenességben szenved, aminek része lehet az alvajárás.

A bíró az ítéletében azt mondta, nem volt egyszerű vagy egyértelmű az eset, és később dönt arról, hogy kényszergyógykezelésre ítéli-e Kellyt.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top