Életmód

Zseniális fotópár készült egy kislányról iskola előtt és iskola után

Lássuk be, az ötéves skót kislánynak nem ez a mostani volt a legkönnyebb napja.
iskolakezdés képpár facebook

Van egy sanda gyanúnk, hogy a most ötéves skót kislány, Lucie Falconer minden bizonnyal egész életében emlékezni fog az első iskolai napjára. És nem, nem azért, mert ez a nap amúgy szuper emlékezetes lett volna. Hanem egy fotópár miatt, amit Lucie-ről az édesanyja készített: iskola előtt és után.

Miután Lucie édesanyja, Jillian a Facebook-oldalán is megosztotta az amúgy tényleg erősre sikerült fotókat, a két kép villámgyorsan terjedni kezdett. Olyannyira, hogy mára gyakorlatilag bejárta az egész világot. Jillian be is vallotta a Metro című brit lapnak, hogy egyáltalán nem számított arra, hogy a kislányáról készült fotók ilyen hatalmas népszerűségnek örvendenek majd.

„Meglepett, hogy ilyen sokan megosztották a képeket” – mondta, majd hozzátette, a megviselt külső ellenére Lucie remekül érezte magát az első napján. „Szerintem nagyon örült, hogy találkozhatott a régi-új barátaival, igaz, miután hazaért, nem mesélt túl sokat. Minden bizonnyal nagyon elfáradt, mert az első iskolai nap után sokkal korábban ment aludni, mint előtte” – mesélte az édesanya.

Jillian egyébként elárulta azt is, kislánya meglehetősen szégyenlős, aki csak akkor oldódik fel igazán, ha az idősebb testvéreivel lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top