Életmód

Rendőrautóval vitték a menyasszonyt az esküvőre

Különleges módon oldotta meg az esküvőhöz szükséges „valami kék” beszerzését.

A brit Katie Davis élete legszebb napja majdnem kudarcba fulladt, amikor esküvőjére igyekezve hatalmas dugóba futott bele az egyik autópályán. Édesanyjával és ötéves kislányával kétségbeesve nézték, ahogy a kocsisor feltorlódik, aztán meg sem moccan – írja a The Sun brit napilap. 

„Bőven hagytunk időt, hogy odaérjünk, de a forgalom annyira lassú volt, hogy gyakorlatilag egy helyben toporogtunk” – nyilatkozta Davis a lapnak. 

A menyasszony végső elkeseredésében felhívta a helyi rendőrséget és elmagyarázta nekik a helyzetet. Nagy szerencséjére a rend őrei megnyugtatták, hogy nem kési le a ceremóniát. Ezután járőrautójukba pattantak, és a helyszínre siettek, hogy kék villogóval, szirénázva szállítsák el az arát az esküvő helyszínére. 

Valószínűleg nincs még egy ember, aki boldogan ült volna be a rendőrautó hátsó ülésére (Fotó: iStockphoto)

A vendégek bizonyára alaposan meglepődhettek a rendőrautó láttán, pláne, amikor abból a hófehér menyasszonyi ruhát viselő Katie és rokonai szálltak ki. 

Arról nem szól a fáma, hogy a zsarukat ezután meghívták-e a lagziba, pedig szerintünk ez lenne a minimum, amiért kisegítették az ifjú párt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top