Életmód

Édesapja elhagyta őt a vonaton, 20 évvel később találta meg a családját

Julija Gorina négyéves volt, amikor apja fent felejtette a Fehéroroszországból Oroszországba tartó vonaton. Egy orosz rendőr találta meg.

Húsz év után találta meg a családját egy belorusz nő, akit édesapja 1999-ben egy Minszk és Aspiovichy közötti vonatúton fent felejtett a szerelvényen – írja a LAD Bible.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A most 24 éves Julija Gorina négyéves korában közel 890 kilométert utazott egyedül a vonaton, mielőtt egy orosz rendőr megtalálta volna a nyugat-oroszországi Rjazany állomásán, a sínek mellett kóborolva. Ma is ott él.

Julija apja, Viktor Mojzenkó és anyja, Ljudmilla évekig hiába keresték a lányukat. A gyerek után a rendőrség is nyomozott, gyanúsítottként hallgatták ki a szülőket. A családot végül Julija barátja, Ilja Krjukov találta meg az interneten; azóta már egy DNS-teszt is megerősítette, hogy ők a rég elveszettnek hitt szülei.

„A DNS-teszt tisztázta, hogy ők a szüleim, de ezt már akkor tudtam, amikor megláttam a róluk készült fotókat, annyira hasonlítunk egymásra – mondta a fiatal nő a lapnak. – Egyikünknek sem volt kétsége afelől, hogy egy család vagyunk. Nemcsak apámat és anyámat találtam meg Belorusziában, hanem a bátyámat, Dimitrijt és a húgomat, Nagyezsdát is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top