Életmód

Tapodtat sem mozdul várandós gazdája mellől ez a hűséges eb

Róla valóban meg lehetne mintázni a hűség szobrát.

Biscuit egyévesnél valamivel idősebb kutya, a gazdája, Elisabeth Dunn Price kölyökkora óta neveli. Azt mondja, a kutya a kezdetektől nagyon ragaszkodó és bújós volt, az utóbbi hónapokban azonban ez csak fokozódott.

Biscuit a fürdőszobában (Fotó: Elisabeth Dunn Price via The Dodo)

Price most 36 hetes terhes. Mivel egész terhessége alatt sokat volt rosszul, a vécében is kellemetlenül sok időt kellett eltöltenie. Biscuit viszont ez alatt sem mozdult el mellőle. Minden alkalommal, amikor Price rosszul érzi magát, legyen az nappal vagy éjszaka, a kutya is odamegy, és a jelenlétével támogatja a gazdáját.

Biscuit a fürdőszobában (Fotó: Elisabeth Dunn Price via The Dodo)

Price szerint többször előfordult, hogy Biscuit elbóbiskolt mellette a fürdőszobában, de akkor sem ment a helyére. Úgyhogy most már vizes tálkát és kutyakekszet is kikészített neki, hogy amíg vele együtt bent van a fürdőben, addig se legyen éhes vagy szomjas az állat. Price már alig várja, hogy megszülje a kisfiát, mert szerinte Biscuit a kisgyerekhez is éppen olyan hűséges lesz majd, mint hozzá.

(The Dodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top