Életmód

Vézna modellje miatt támadják Victoria Beckhamet

A ruha helyett a modell betegesen sovány alkata tűnt fel a kommentelőknek.

Victora Beckham még múlt pénteken posztolta az Instagramra az alábbi fotót, amivel divatmárkája termékeit akarta reklámozni. A kommentelőknek azonban sokkal inkább az tűnt fel, hogy a képen szereplő modell mennyire sovány.

„Hihetetlen, hogy ez a nő, akinek van egy kislánya, még mindig úgy gondolja, hogy az ilyen modellek szerepeltetése rendben van. Mindenféle testalkatot be kellene mutatnia a kampányaiban” – írta egy hozzászóló.

Victoria Beckham ruha

Instagram/Victoria Beckham

„Nem tudok a ruhákra koncentrálni, csak a modellre és arra, hogy min kell keresztülmennie, hogy így nézzen ki” – így egy másik vélemény.

„Rémisztő ránézni, és még rémisztőbb belegondolni, hogy milyen beteg lehet” – jegyezte meg egy újabb kommentelő.

Beckhamné egyelőre nem reagált a vádakra.

meghan hercegné harry herceg

(Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A láncmintás ruhát egyébként elsőként Meghan hercegné viselte még márciusban, a Nemzetközösség napján tartott szentmisén, júliusban pedig maga Victoria Beckham is egy ilyen ruhában jelent meg  Sergio Ramos spanyol focista esküvőjén. Az anyagból többféle egyberuha, illetve blúz is készült, melyek a napokban kerültek kereskedelmi forgalomba.

via

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top