Életmód

Eszik, mégsem hízik, vajon mi a gasztroblogger titka? (X)

Wessely Márta gasztrobloggert nagyon sokan ismerik, hiszen lassan kamaszkorba lépő Mirelle gasztroblogján és számos más felületen találkozni vele, amelyeken hol süt, hol főz, hol pedig az ország legjobb konyháit, éttermeit teszteli.

De mi ez a csoda?

Márta tudja, hogy a bevitt kalóriákat csak a mozgással lehet ellensúlyozni, ezért amikor csak teheti: mozog. A családi kirándulások, félmaratonnyi városnéző túrák mellett rendszeresen sportol, amihez ki se kell lépnie az otthonából, hiszen csak elhúzza a beépített szekrénye ajtaját, kikapja az összecsukható dizájn futópadját, és a család mellett, az esti sorozat nézése közben lefutja, lekocogja, vagy épp lesétálja az elégetni kívánt aznapi menüsort. 


Dizájn futópad? Azmiaz? 

Néhány hónapja blogjában is említést tett róla, hogy az OTO Antelope „személyében” beszerzett egy rendkívül formás és praktikus edzőtársat. A futópadért nem csak ő, hanem a – magukra szintén adó – kamasz ikerlányai is odavannak, néha elrakni is sajnálják, annyira esztétikus, mutatós. Áramvonalas alakja nemhogy nem rontja a nappali összképét, de még hozzá is tesz. Ha pedig épp nincs szükség az OTO Antelope segítségére, akkor valamelyikük csak könnyedén összecsukja, és mehet vissza a szekrénybe. 

Celebek kedvenc futópadja

Az OTO Antelope nem csak Márta kedvencévé vált, a gép számos más ismert személy tetszését is elnyerte, kattints ide, hogy megnézd, kik választották még a dizájn futópadot edzéspartnerüknek.

„Nekem a szabadságot jelenti az OTO Antelope, a kötetlen mozgás örömét, amelyet nem keserítenek meg a dugóban töltött felesleges percek. A saját ritmusomban, a saját otthonomban kapom meg azt a professzionális edzést, amire vágyom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top