Életmód

Állatira kényelmes trendek az energiaszolgáltatásban (X)

Hogyan lehet az energia több mint mindennapi alapszolgáltatás?


Az energia mára már olyannyira a mindennapjaink része, hogy szinte észre sem vesszük a jelenlétét, csak élvezzük az általa nyújtott előnyöket. Pedig egy energiaszolgáltató sokkal többet nyújt annál, mint hogy áram van a konnektorban.

Olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálnak, amelyekkel az emberek többet tudnak kihozni az energiából és kényelmesebbé tehetik otthonukat. Így minden otthon töltött nap és bármilyen energiához kötődő tevékenység élmény lehet. Az energiaszolgáltatók ugyanis a jövőben nem csak energiát, hanem komplex otthoni szolgáltatásokat kínálnak majd, így egy kézből vehetjük majd meg pl. új lakás vásárlásakor az energiatakarékos, innovatív háztartási eszközöket. Már itthon is van olyan szolgáltató, mint az E.ON, amely energiatakarékos otthoni elektronikai cikkeket, napelemet kínál, illetve pl. kkv-knak elektromos flotta szolgáltatást.


Az E.ON új szolgáltatásai tényleg állatira kényelmesek, hiszen egy kézből vásárolhatunk, és egy szolgáltatónak fizethetünk, de a kényelem mellett a megbízhatóságra is komoly hangsúlyt fektetnek. Nagyszámú szerelővel dolgoznak, és szabványok alapján végzik a telepítéseket, a jövőben pedig az a cél, hogy tényleg élvezni tudjuk fenntartható és okos otthonunk kényelmét.

Az intelligens szoftverekkel berendezett „okos otthon” energiafogyasztása követhető és áttekinthető lesz, így akár csökkenthetőek a költségek, és természetesen a ráfordított idő is.

Hogy mik is lesznek a jövő otthonában?

Az E.ON-nál  szakértői csapat dolgozik a jövő otthonainak kialakítását segítő megoldásokon, és már most is vannak új elérhető szolgáltatások, mint például: napelemes rendszerek és az otthoni hűtés-fűtés szolgáltatások, de nemcsak a lakosságra, hanem a vállalkozásokra is gondolnak. A vállalkozások energiahatékony és környezettudatos működését az E.ON elektromos flotta szolgáltatással és elektromos töltőcsomagokkal segíti.

Hogyan is néz ez ki a gyakorlatban?

Imádsz kint napozni a kertben, miközben a cicád melletted dorombol? Használd ki az E.ON Solar napelemrendszerét, és amíg te meg a cicád élvezitek a kellemes sugarak simogatását, addig a nap energiája nektek dolgozik. Ezzel nemcsak nyáron élvezheted a nap jótékony hatását, hanem egész évben, hiszen a villamosenergia-hálózatra visszatápláló napelemrendszer az egyik legkényelmesebb napenergia-hasznosítási módszer.


Eszedbe jutott már nyáron, hogy szegény kutyusod vajon mit csinál a nagy melegben? Ha már van hűtő-fűtő Komfort klímád, akkor bizonyára mosolyogsz, mert tudod, hogy interneteléréssel, applikáción keresztül bárhonnan hűtheted/fűtheted a lakásod. Ez pedig azt jelenti, hogy a hűséges szőrmók barátod a klíma alatt játszik, és élvezi az E.ON egyik új szolgáltatását.


Szeretnéd még jobban élvezni az energiaszolgáltatód újdonságait? Ismerd meg a Komfort Kazánt és varázsolj otthonos meleget a lakásodba. Ezt nemcsak te fogod élvezni, hanem a kis kedvenced is, amikor majd a meleg fűtőtesten szunyókál az őszi esős délutánokon.


Ki hinné, hogy mennyit tanulhatunk a kis házi kedvenceinktől! Ők tényleg élvezik az állatira kényelmes energiát, hiszen az E.ON kínálta kényelmi szolgáltatásokat annyira könnyű használni, hogy azt akár ők is megtehetik.

Szóval csakis rajtunk múlik, hogy élvezetté tegyük az energiahasználatot. Az E.ON pedig maximálisan partnerünk lesz benne!

Az E.ON szolgáltatásait használva átélhetjük azokat a pillanatokat, amelyekkel az energia egyszerűbbé és kényelmesebbé varázsolja az életünket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top