Életmód

Szívmelengető: motorosok sorban állnak limonádéért a kislánynál, akinek anyja megmentette őket

Megpróbálunk nem sírni.

Harminc keménykötésű motoros áll sorban egy limonádés standnál. Ez már önmagában érdekes jelenet, de a történet mögötte egyenesen könnyfakasztó.

A limonádét áruló kislány nagymamája a Yahoo Newsnak elmondta, hogy lánya és unokája tavaly egy súlyos motorbaleset helyszíne mellett mentek el. Az ápolóként dolgozó nő azonnal kiszállt a kocsijából és segített az öt sérülten, amíg a mentők megérkeztek.

A balesetben sokan súlyosan megsérültek, de hála az ápoló gyors reakciójának, életben maradtak. A motorosok utána is tartották a kapcsolatot az ápolónővel, Facebookon tájékoztatták őt a sérültek állapotáról.

Egyikük idén meglátott a Facebookon egy felhívást, amiben a mentésben szintén segítő kislány, az ápolónő lánya, Bryanne limonádés standot állít fel, hogy vehessen magának lovagláshoz szükséges felszerelést.

A baleset sérültjei mellett a motoros brigád több tagja is oda ment, és több limonádét is vett Bryanne-től, akinek így össze is gyűlt a pénz nagy álmára.

(via)

(Kiemelt kép: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top