Életmód

A 61 éves bikinimodell állítja, jobban néz ki, mint 30 évvel ezelőtt

A kétgyermekes anya teljesen átalakította az életmódját, hogy plasztikai műtétek nélkül nyerhesse vissza fiatalos külsejét.

Egy 61 éves bikinimodell állítja, jobban néz ki, mint a harmincas éveiben – írja a Daily Star. Az oregoni Portlandben élő Bobbi Parker Hall büszke rá, hogy plasztikai műtétek nélkül, csupán életmódja átszervezésével nyerte vissza fiatalos külsejét.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A kétgyermekes anya annyira büszke a testére, hogy néhány éve bikiniversenyeken is rendszeresen indul. Úgy látja, az egészséges életmód és a rendszeres súlyzózás bármelyik idősebb hölgyből igazi bombanőt varázsolhat.

Bobbi nem volt mindig ilyen elégedett a testével. „Az ötvenes éveim közepéig sokat szenvedtem az elhízással, főleg a hasamon, a karomon és a combomon gyűlt össze sok felesleg” – mondta.

A nő szerint a kardiózás már nem volt elég, hogy formába hozza magát. „Az viszont csodát tett, amikor rendbe tettem a diétámat, és elkezdtem súlyzózni” – jelentette ki, hozzátéve, az, hogy újra karcsú lett, érzelmileg is egyensúlyba hozta.

A Bobbiról készült fotókat itt nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top