Életmód

Nem akart macskát, aztán cicaszitter lett

A férfi először nem akart vigyázni a lánya macskájára, ám a kénytelen-kelletlen bevállalt cicaszitterkedés közben valami megváltozott...

Amikor Hira Khalid először kérte meg az édesapját, hogy vigyázzon a macskájára, Bilura, a férfi nemet mondott, mivel nem akarta bevállalni az állattal járó kuplerájt. Amikor azonban az egyetemista lány egy hétre elutazott a barátaival, szerette volna, ha a szülei vigyáznak a cicusra, mert bennük bízik meg leginkább.

A családnak korábban volt egy kijárós cicája, Bubba, ám ő sokszor sárosan ment haza, összejárta a házat és nem is volt teljesen szobatiszta. A szülők épp ezért soha többé nem akartak macskát az otthonukba. Mivel azonban más megoldás nem volt, végül belementek a cicaszitterkedésbe.

macskaszitter apa

(Fotó: Hira Khalid)

A vakáción aztán a lány olyan fotókat kapott a szüleitől, melyeken igencsak meglepődött, édesapja ugyanis a bársonytalpúval a legnagyobb egyetértésben, összebújva szelfizett.

„Azt tudtam, hogy Bilu a világ legbarátságosabb macskája, de azt nem, hogy apu mennyire lesz képes közel kerülni hozzá” – mesélte a lány.

Amikor Hira visszatért Los Angelesbe és elment a cicájáért, a szülei alig akarták elengedni, és felajánlották, hogy máskor is szívesen felügyelnek rá.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top