Életmód

Így él a kislány, aki Harry Potter Roxfortjában lakik – fotók

Három évvel ezelőtt egy Willow nevű kislány elhatározta, anyukája segítségével úgy rendezi be a szobáját, hogy az minél jobban hasonlítson a népszerű regényfolyam és a belőle készült filmek ikonikus varázslóiskolájára.
Harry Potter, könyv

Kemény munka volt, mire elkészült, sokat gondolkodtak, terveztek, és járták a különböző bakrácsboltokat és társaikat, hogy utána otthon alkossunk – árulta el a különleges hálószobáról rengeteg képet bemutató Boredpanda portálnak a Harry Potter-rajongó kislány anyukája. A befektetett idő és energia végül megtérült, mert Willow szobájának valóban nem maradt egyetlen olyan négyzetcentimétere sem, ami most ne a Harry Potter-univerzumot idézné.

A szobában most valóban van minden, ami kell: seprűn repülő Harry kviddicsezés közben, a polcokon bájitalos üvegek sokasága, Hagrid házának kicsinyített makettje a Tiltott rengetegben, Dobby arcképével díszített párna és a Roxfort falain is látható képek másolatai – annyi különbséggel, hogy alakjaik nem vándorolnak el a képből, bár ki tudja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top