Életmód

Trump hősnek nevezte a repülőgépet megmentő reptéri munkást

A férfi targoncájával belehajtott egy elszabadult gulyáságyúba, megakadályozva, hogy az összetörje az American Airlines 4,6 millird forintos utasszállítóját. Videó.

Donald Trump amerikai elnök hősként köszöntötte a chicagói O’Hare nemzetközi reptér egyik munkását, aki megakadályozta, hogy egy elszabadult cateringes kocsi összetörje az American Airlines egyik 15 millió dolláros (több mint 4,6 milliárd forintos) repülőgépét – írja a Daily Mail.

Ahogy a helyszínen készült videón is látszik, a gulyáságyú megállíthatatlanul pörgött saját tengelye körül. Szerencsére, Jorge Manalang nem vesztette el a lélekjelenlétét: targoncájával belehajtott az elszabadult járműbe, és szó szerint felöklelte.

Az elnök nem győzte dícsérni a férfit bátorsága és gyors észjárása miatt, mint mondta „épp időben érkezett”, hogy megmentse az Embraer 145-öst. „Remek munka!” – írta a Twitteren.

A repülőtér közleménye szerint a balesetben senki sem sérült meg. Az esetet kivizsgálják.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top