Életmód

Gyerekkori barátja gázolta halálra Sándor kisbabáját

A járdán ütötték el az apát és 8 hónapos kisfiát Baktakéken.
rendőrség bűncselekmény

Péntek délután szörnyű baleset történt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Baktakéken. Mint azt megírtuk, egy autó a járdára hajtott, és elütött egy férfit, aki a kisfiát tolta a babakocsiban. A gyerek a helyszínen életét vesztette.

A Bors most azt írja, a tragédia akkor történt, amikor Sándor a gyermeke édesanyját várta a buszmegállóban, és vele volt a babakocsiban a 8 hónapos csecsemőjük.

A lap úgy tudja, egy Márk nevű fiatal férfi a Ladájával száguldozott, driftelgetett a rossz minőségű úton. Elvesztette az uralmát az autó fölött, ezért történt a gázolás.

A helyiek azt mondják, a fiatalember a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott, és borítékolható volt, hogy baleset lesz a száguldozás vége.

Kisfia elvesztése után teljesen összetört az apa. A tragédiát még elviselhetetlenebbé teszi a család számára, hogy az édesapa és a gázoló jó barátok voltak, együtt nevelkedtek fel.

(Kiemelt kép: Istockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top