Szelfizés közben sodorta el őket háborgó folyó, négyen meghaltak

nlc | 2019. Október 08.
Hat év alatt legalább 259 ember halt meg szelfizés közben, Indiában rendszeresen történnek ilyen balesetek.

Egy indiai család négy tagját sodorta el az áramlás hétfőn, amikor egy dél-indiai folyóban állva próbáltak magukról szelfit készíteni – írja a helyi rendőrség közlése alapján az MTI.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A családtagok hatan voltak, egymás kezét fogva álltak a derékig érő vízben, amikor az egyik nő – egy frissen házasodott asszony – véletlenül egy gödörbe lépett, elcsúszott, és magával rántotta a többieket. Férjének sikerült kimentenie, de a csoport többi tagja, köztük egy 14 éves fiú, odaveszett.

Indiában rendszeresen történnek hasonló balesetek. Májusban hárman haltak meg Hariana államban, amikor egy vonatsínen állva akartak magukról felvételt készíteni. A közeledő vonat elől átugrottak a szomszédos sínpárra, de a másik irányból érkező szerelvény halálra gázolta őket. 2017-ben Karnataka államban ugyancsak hárman egy vasúti hídon fotózták magukat, amikor egy expresszvonat elütötte őket. Ugyanebben az évben egy férfi egy elefánttal akart szelfizni de az állat ormányát a dereka köré csavarva összeroppantotta.

2011 októbere és 2017 novembere között legalább 259 ember halt meg a világon szelfizés közben az Indiai Orvostudományi Intézet (All Indian Institute of Medical Sciences) tavalyi tanulmánya alapján. A statisztikát India vezeti Oroszország, az Egyesült Államok és Pakisztán előtt.

Exit mobile version