Életmód

Már az esküvődet is tarthatod a McDonald’sban

Elsőre nem tűnik túl romantikusnak, de vannak olyan párok, akiknek fontos helyszín a gyorsétterem.

Imádod a gyorskaját és készülsz az esküvődre? Akkor nem kell tovább gondolkoznod, hol legyen a lagzi, és mi legyen a menü, Hongkongban ugyanis esküvőt is lehet rendezni a McDonald’sban.

Négy csomagra lehet befizetni, a legolcsóbb 115, a legdrágább 385 ezer forintba kerül. Mindegyiknél két órára adják bérbe az éttermet, ha többet fizetsz, gazdagabb dekorációt, szív alakú lufikat, parti MC-t és dobozos almás pitékből álló tortát is kapsz.

Nemcsak mi nem értjük, hogyan tarthatja valaki az esküvőjét egy Mekiben, hanem a 26 éves influenszer, Safiya Nygaard sem. Kapóra jött, hogy nemrégiben eljegyezték, ezért elutazott Hongkongba, hogy a vőlegényével kiderítsék, miért őrülnek meg az emberek a mekis lagziért (de igazából nem házasodtak össze).

Kiderült, hogy a McDonald’s sok fiatal pár szívében különleges helyet foglal el, mert a gyorsétteremben kezdtek randizni, ott bontakozott ki a szerelmük.

Így már nem is annyira meglepő, hogy közös életük fontos helyszínén szeretnék megtartani az esküvőt.

(Bored Panda)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top