Életmód

A haja miatt zavarták el az osztályfényképezésről a 8 éves kislányt

A gyereket azért nem engedték fényképezkedni, mert színes frizurája „nem felelt meg az iskola öltözködési előírásainak”.

Piros haja miatt tiltottak ki az osztályfényképezésről egy nyolcéves kislányt – írja a Cafemom. A kis Marian Scottot nagyon megrázta az eset; édesanyja szerint a michigani Jackson County Paragon Charter Academy nevű iskolájába járó gyerek alig várta, hogy megmutathassa az osztálytársainak új frizuráját.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Mariant azért zavarták el az osztályfényképezésről, mert a haja sértette az iskola öltözködési szabályzatát. Anyukája, Latoya Howard azt mondja, a gyerek már jó ideje rágta a fülét azért, hogy megcsináltathassa a színes hajhosszabbítást. „Nagyon boldog volt, amikor végre beadtam a derekam.”

Édesapja szerint a kislány nagyon megalázottnak érezte magát az eset miatt. „Kénytelen volt kint ácsorogni a folyósón, miközben a többieket fotózták” – mondta a WILX-nek Doug Scott, hozzátéve, a tanárok sem őt, sem a feleségét nem értesítették.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top