Életmód

Sokkoló képpáron mutatta meg az anya, hogyan változtatta át fiát a függősége

Jennifer azt mondja, a két kép között mindössze néhány hónap telt el.

„Nehezen tudtam rávenni magam, hogy az ország-világgal megosszam ezeket a képeket, de olyan sokan kérdeztétek, hogy van Cody, hogy végül úgy éreztem, mindannyiótoknak tartozom ezzel” – írta a Facebookon közzétett fotóihoz Jennifer Salfen-Tracy. Az amerikai anya a közelmúltban úgy döntött, közösségi oldalán valami olyasmit mutat meg, amit véleménye szerint az érintett családok legszívesebben elrejtenének a világ elől: drogfüggő gyermekét.

cody drogfüggőség heroin vallomás

Egy kép Codyról azelőtt, hogy heroinozni kezdett volna – Kép forrása: Facebook / LadBible

Jennifer őszinte posztjából kiderült, nagyobbik, 26 éves fia, Cody heroin- és amfetamin-függő. „Mióta Cody erre az útra lépett, nagyon sokat tanultunk és tapasztaltunk a függőségről. De nem csak arról. Rájöttünk, rengeteg a hozzánk hasonló család, akiket pontosan ugyanúgy megvisel a szerettük függősége, mint minket. Csak velünk ellentétben nem beszélnek róla.” Az anya posztjából kiderült, a Codyról készült képek között mindössze hét hónap telt el.

„Meg akarom nektek mutatni, milyen a heroin- és az amfetaminfüggőség igazi arca. Azért akarom megmutatni, mert a probléma többeket érint, mint azt bárki hinné” – írja Jennifer, majd hozzáteszi, úgy érzi, ezekben az embert próbáló időkben az ország vezetésének azon kellene törnie a fejét, hogyan segíthetne a krízisben érintett embereknek ahelyett, hogy azon törik a fejüket, hogyan tehetnének még inkább keresztbe politikai ellenfeleiknek.

cody drogfüggőség heroin vallomás

És Cody most – Kép forrása: Facebook

„Hetek óta nem hallottunk Codyról. Az utolsó információink szerint Las Vegasban él – az utcán. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy valaki, akinek szerető családja van, akire számítanak, miért választja ezt az életet. Sokat imádkozom, és minden éjszaka úgy fekszem le, hogy azt kívánom, bárcsak hallanék róla. Bármit. Akármit. Esküszöm, néha még a legrosszabb hír is jobb lenne, mint ez a bizonytalanság, amiben most élünk” – idézi az anyukát a LadBible című lap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top