Életmód

45 kilót dobott le az anyuka, miután meglátta magát az esküvői fotókon

Az egykor túlsúlyos, kétgyermekes anyuka egészen a testépítő bajnokságig gyúrta magát.

Megvan az az érzés, mikor egy fotó döbbent rá, hogy is nézel ki valójában? A felismerés lehet pozitív („Nem értem, mi bajom volt magammal, tök jól néztem ki!”), de sajnos negatív is („Te jó ég, hol volt akkoriban a tükröm?!”). Rachel Krebs, egy kétgyermekes anyuka az utóbbi élményt élte át, és akkora sokkot kapott, hogy elhatározta, megváltoztatja az életét.

„A kép egy barátnőm esküvőjén készült, a két terhességem után. Emlékszem, 15 kilót fogytam a gyerekek születése után, és azt gondoltam, egész jól nézek ki. Hát egyáltalán nem így volt!” – meséli az anyuka, aki akkori 101 kilójával valóban nem esett még az egészséges kategóriába sem.

A fotó olyan hatással volt rá, hogy azonnal fogyókúrába kezdett: minden feldolgozott élelmiszert, alkoholt és cukrot kiiktatott az étrendjéből, és teljesen organikus élelmiszerekre váltott. A kezdeti heti háromszori edzést pedig annyira megszerette, hogy hamar heti hat alkalomra váltott, mára pedig egészen a testépítő bajnokságokig jutott.

„Számomra csak az a fontos, hogy fitt anyuka legyek, aki bírja a gyerekeivel a tempót, de azért jó móka volt felfedezni, hogy két gyerek után is lehet kockahasam!”

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top