nlc.hu
Életmód
45 kilót dobott le az anyuka, miután meglátta magát az esküvői fotókon

45 kilót dobott le az anyuka, miután meglátta magát az esküvői fotókon

Az egykor túlsúlyos, kétgyermekes anyuka egészen a testépítő bajnokságig gyúrta magát.

Megvan az az érzés, mikor egy fotó döbbent rá, hogy is nézel ki valójában? A felismerés lehet pozitív („Nem értem, mi bajom volt magammal, tök jól néztem ki!”), de sajnos negatív is („Te jó ég, hol volt akkoriban a tükröm?!”). Rachel Krebs, egy kétgyermekes anyuka az utóbbi élményt élte át, és akkora sokkot kapott, hogy elhatározta, megváltoztatja az életét.

„A kép egy barátnőm esküvőjén készült, a két terhességem után. Emlékszem, 15 kilót fogytam a gyerekek születése után, és azt gondoltam, egész jól nézek ki. Hát egyáltalán nem így volt!” – meséli az anyuka, aki akkori 101 kilójával valóban nem esett még az egészséges kategóriába sem.

A fotó olyan hatással volt rá, hogy azonnal fogyókúrába kezdett: minden feldolgozott élelmiszert, alkoholt és cukrot kiiktatott az étrendjéből, és teljesen organikus élelmiszerekre váltott. A kezdeti heti háromszori edzést pedig annyira megszerette, hogy hamar heti hat alkalomra váltott, mára pedig egészen a testépítő bajnokságokig jutott.

„Számomra csak az a fontos, hogy fitt anyuka legyek, aki bírja a gyerekeivel a tempót, de azért jó móka volt felfedezni, hogy két gyerek után is lehet kockahasam!”

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top