Életmód

Hazavitte az eltévedt kislányt a jószívű buszsofőr

A gyerek nagyon meg volt rémülve, azt sem tudta, hogy hol van.

Ahelyett, hogy a műszak végén hazament volna, inkább kitérőt tett egy angliai buszsofőr, csak hogy biztonságosan hazajuttathasson egy kislányt, aki véletlenül a rossz járatra szállt fel – írja a Mirror.

Fotó: Unsplash

A 11 éves Megan O’Connell az angliai New Ferryből szeretett volna eljutni Birkenheadbe, de véletlenül a New Brightonba tartó járatra szállt fel. Amikor édesanyja, Patti észrevette, hogy nem érkezett haza időben, azonnal felhívta a kislányt, aki „nagyon ki volt borulva, sírt” és nem tudta megmondani, hol van. Amikor a sofőr, Paul Comber meghallotta a gyerek zokogását, azonnal félreállt a leállósávban, átvette tőle a telefont, és megbeszélte Pattivel, hogy hamarosan lejáró műszakja végén hazaviszi.

Mivel az anyának nincs jogsija, nem tudott volna maga elmenni a gyerekért, ezért nagyon hálás volt a jószívű sofőrnek. „Ha taxit hívok hozzá, vagy megkérem valamelyik ismerősömet, hogy menjen el érte, akkor is egyedül kellett volna várakoznia, ki tudja, mi történhetett volna vele, mire odaér valaki. Soha nem voltam még ennyire lekötelezve senkinek” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top