Életmód

Nagyon durva dolgot művelt a hajával ez a fürdőbomba

Szerintetek is szörnyű lett az eredmény?

Egy nő szinte sokkot kapott, amikor a Lush egyik fürdőbombája rózsaszínűre színezte a haját fürdés után. Ráadásul akárhogy is mosta, nem sikerült kivenni belőle a színt.

Forrás: Pixabay

A 19 éves Gabbie mit sem sejtve merült el egy kád forró vízben, egy Lush fürdőbomba társaságában. Amikor kikelt a kádból, ugyan konstatálta, hogy picit mintha rózsaszín lenne a haja, de csak megszárítva derült ki, hogy a tincsei valójában teljesen pinkek.

Ami a legrosszabb az egészben, hogy 60 fontot (22 600 forintot) költött arra, hogy előző nap befessék a haját. Gabbie mindent kipróbált, hogy kimossa a színt, sikertelenül. Annyit azonban elért, hogy az élénk rózsaszín hajkoronája pasztell árnyalatot kapjon.

Gabbie a Lushnál is panaszt tett. „E-mailben megírtam nekik az esetet, és felajánlottak egy üveg sampont, de közben engem hibáztattak, amiért a bomba feloldódása előtt merültem a kádba. Ez egyáltalán nem igaz” – háborgott a nő.

Szerintük pedig nem is olyan rossz az eredmény.

Forrás és fotók: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top