Életmód

Temetőben búcsúztatta közel 30 milliós diákhitelét egy fiatal lány

Haláli bulit csapott örömében.

Egy New York-i nő úgy döntött, megünnepli diákhitele „halálát”, és megadja a módját is, fotósorozatot is készíttet egy történelmi temetőben.

Mindezt azután, hogy hat év alatt sikerült törlesztenie 102 ezer dollárra, azaz közel 30 millió forintra rúgó tartozását.

(Fotó: Mike Arrrison Photography/Facebook)

Mandy Velez Facebookon tette közzé a fotókat, amiken egy 102K-t formáló lufival pózol a temetőben. 2013-ban végzett a főiskolán és 75 ezer dolláros adóssággal vágott neki az egyetemnek.

A 27 éves Mandy őszintén leírta, mennyit szenvedett azért, és hány munkát vállalt el, hogy életbe maradjon, és soha ne mulassza el a havi törlesztőjét. A célja az volt, hogy 30 évesen már adósságmentesen kezdhessen új életet, gyerekeket szeretne, családot alapítani és olyan munkát, amit valóban élvez is.

Mandy most közösségioldal-szerkesztőként dolgozik, de korábban egyszerre volt babysitter, kutyasétáltató, éjszakánként pedig tévében statisztált. Évekig nem vett magának semmit, salátán, csirkén és rizsen élt.

Mandy reméli, ez másoknak is erőt ad ahhoz, hogy hamar letudják a tartozást, bár elismerte, neki mint gyermektelen és erős fizikumú nőnek azért könnyebb volt, nem lehet mindenki ennyire szerencsés.

(via)

(Kiemelt kép: Mike Arrrison Photography/Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top