Életmód

Bámulatosan lefogyott, hogy beleférjen álmai esküvői ruhájába

A vendégek egy része fel sem ismert a nagy napon.

Miután három éve megszületett a kisfia, Gemma Dobbing sok plusz kilót fölszedett. A munka és a gyereknevelés annyira lefoglalta, hogy az egészséges étrend egyszerűen nem volt elsődleges. Kínai kaján, csokin, fish and chipsen és csipszen élt. A legrosszabb időben 108 kiló volt a súlya, és 22-es ruhákat hordott.

Miután a plusz kilók miatt az asztmája is súlyosbodott, a brit nő eldöntötte, hogy változtat életmódján. Ebben nagy lökést adott neki, hogy párjával szeptemberre tervezték az esküvőt. Megvette a 14-es méretű álomruhát a nagy napra, de alig tudta belegyömöszölni magát, a fűzőt pedig lehetetlen volt összehúzni.

Egy év alatt 50 kilótól szabadult meg, de az esküvői ruhája így sem lett jó rá: túl nagy volt, így be kellett szűkíteni. Az esküvőn sok olyan vendég volt, aki régóta nem látta Gemmát, ők szinte rá sem ismertek a nagy fogyás után.

Az eredményhez az kellett, hogy drasztikusan megváltoztassa az étrendjét. Reggelire zabpelyhet, joghurtot, gyümölcsöt evett, ebédre csirkés és rizses wrapet, átállt a diétás italokra, este pedig gyümölcsöt és müzliszeletet fogyasztott.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top