Életmód

Romantikus pezsgőzős fotót akartak, fuldoklás lett a vége

Nehéz helyzetben van, aki a tökéletesre filterezett fotókat szeretne reprodukálni. De legalább vicces lett a végeredmény.

Collin Hewett és Alyssa Snodsmith romantikus hangulatú eljegyzési fotókat szeretett volna készíteni, amelyekhez az interneten kerestek inspirációt. A menyasszony talált is egy őszies hangulatot árasztó fotót, amelyen egy jóképű férfi tölt csinos barátnője szájába némi pezsgőt egy üvegből.

A fiatal párnak nagyon megtetszett a fotó, ezért kitalálták, hogy reprodukálják a képet, hogy ezzel ünnepeljék meg saját eljegyzésüket.

A tervbe azonban hiba csúszott, aminek az lett a vége, hogy Hewett nem egy kevés italt csorgatott kedves szájába, hanem egy nagyobb adagot, aminek nem várt pezsgőzuhany lett az eredménye.

A pár azonban a kezdeti meglepetést leszámítva jót nevetett az eseten, így Snodsmith még abba is beleegyezett, hogy vőlegénye feltöltse a fotókat – az eredetivel együtt – a Twitter-oldalára, így az egész világ jót derülhetett velük együtt.

A mintául szolgáló fotót közelebbről megvizsgálva felmerül annak a gyanúja is, hogy beállított képről van szó, ahol a pezsgőt egyszerűen a képen látható nő szája mellé öntik, bár képszerkesztőnk nem tudott perdöntő bizonyítékkal szolgálni, hogy ez lenne a helyzet. Mindenesetre így magyarázható lenne a látványos eltérés a két kép között.

Képünk illusztráció (Fotó: iStockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top