Életmód

Lakások kedvező áron Budapest egyik legkedveltebb kerületében! (x)

A XIII. kerület évek óta a fővárosiak imádott része. Ide járunk enni, kávézni, reggelizni, játszóterezni, kutyát sétáltatni, itt épül a legtöbb új otthon és irodaház, és itt adják el a legtöbb új lakást is. A legnépszerűbb pesti kerület egyre csak dübörög, ami nem lehet véletlen. Mutatjuk, hogy miért.

Rengeteg minden befolyásolhatja, hogy hol vásárolunk lakást. A családi státuszunk, a pénztárcánk, a munkahelyünk közelsége, az életritmusunk. Mikor a lakásunkat keressük, ugyanazt akarjuk érezni, mint mikor belebotlunk az igaziba. Szerelem első látásra, kompromisszumok nélkül. Ezt pedig nem sok városrész tudja hozni.

De a XIII. kerület biztos, hogy élen jár.

A fővárosiak egyik kedvenc kerületében nem kell lemondanod a szeretett kávézódról vagy bárodról, ha a gyerekek inkább játszanának, mert biztos, hogy találsz belőle gyerekbarát verziót. Nem kell hosszasan sétálnod, hogy zöldterületet vagy parkot találj, és biztos lehetsz benne, hogy pillanatok alatt mindent el tudsz intézni, mert egyik szolgáltató a másikat éri.

Kilistáztuk, mi miért ide költöznénk a legszívesebben:  

Egy kerület, ami folyamatosan megújul.

Nem véletlen, hogy az ország első számú beruházója, a WING Zrt. lakóingatlanra specializálódott márkája, a LIVING, csak ebben a kerületben négy fejlesztést indított.

Az egyik kiemelt projektjük a Kassák Passage, Magyarország első közösségi lakóparkja, a Váci úttól egy utcányira, a Kassák Residence folytatásaként 262 új lakást épít.

A lakópark tervezői olyan otthonokat álmodtak meg, amik önmagukban is mindent megadnak, amit az urbánus életünk megkövetel, de segítik a közösségek közötti és közösségeken belüli kapcsolódást is. A lakók számára, amellett, hogy a lokáció mindent megad, további szolgáltatásokkal készül, úgy, mint a közösségi nappali és könyvtár, csomagpont, business corner, közösségi fészer és car-sharing szolgáltatás.

A Kassák Passage építése még idén megkezdődik, sőt, 2019 végéig garantált 5 százalékos áfával vásárolhatók meg a kiemelkedően magas műszaki minőségű új lakások a főváros kedvenc kerületében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top