Életmód

Ilyen nincs: 385 millió forint értékben loptak szexjátékot egy teherautóból

Legalább nem kell a rendőröknek bilincset vinniük, ha majd letartóztatják a tetteseket...

Esetleges szemtanúk vagy informátorok segítségét kéri a northamptonshirei rendőrség az évszázad szexjátékrablásának megoldásához – írja a 24.hu a BBC nyomán. A rendőrségi közlemény szerint a rablás szeptember 18-án, hajnalban, valamikor egy óra és fél hét között történt az A43-as út egyik pihenőjében, Broughton falu közelében. A tettesek egy teherautót törtek fel és rámoltak ki, és egymillió font (azaz több mint 385 millió forint) értékű szexjátékszert vittek el.

 

Képünk illusztráció / Forrás: iStock

A helyzet pikantériája, hogy a rendőrség a lakosságot is szeretné bevonni a nyomozásba, a Facebookon kért segítséget, és ezzel hatalmas hozzászólás-lavinát indított el. Volt, aki azt írta, valahol nagyon vibrálhat most a hangulat, más megjegyezte, nagyon aggódna, ha lenne valahol egy teherautónyi tartós eleme, és volt, aki meglátta a dolog jó oldalát: „a rendőröknek nem kell a saját bilincseiket magukkal cipelniük, ha majd letartóztatják a tetteseket” – idézi a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top