Életmód

Videó: röhögőgörcsöt kapott a riporter, miután egy macska többször is besétált a forgatásba

Erre szokás mondani, hogy így kell ellopni a show-t.

A fiatal brazil riporter, Artur Lira épp a híradó számára forgatott egy anyagot a rendőrség előtt, amikor egyszer csak odament hozzá egy macska, és elkezdett a lábához dörgölőzni. Erre az újságíró a szerepéből kiesve teljesen elolvadt a kedves macskától, és elkezdett hangosan nevetni.

Majd a stáb tagjai újból belevágtak a felvételbe, de a riporteri babérokra törő állat újból visszatért, másodszor egy másik helyről támadva kukkantott be a kameraképbe.

„Annyira cuki volt, hogy képtelen voltam haragudni rá. Azt hiszem, szeretne híres lenni” – kommentálta később Lira az esetet, aki másodszorra is hatalmasat nevetett a pofátlan macskán, aki következetesen nem hagyta őket forgatni.

Ám a történet itt még nem ér véget! A The Dodo szerint egy kóbor macskáról van szó, akit ideiglenesen a rendőrség fogadott be, és ott etették, gondoskodtak róla. Lima legutóbbi Facebook posztja alapján egyértelműen úgy tűnik, hogy ma már ő a gazdája, miután a macska ennyire kisajátította magának.

Képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top