Életmód

Csivava mentette meg az érzékeny óriás életét, azóta a férfi menti őket

Teljesen lenyűgözték a csivavák a testépítőt, már 37 kutyával osztja meg otthonát.

Bobby Humphreys, a profi testépítő mindig is a tekintélyt parancsoló kinézetű állatokat kedvelte, ezért korábban három rottweilert tartott. Mint mondta, mindig is ő volt a „Nagykutyás Pasi”, és el nem tudta volna képzelni, hogy valaha is ölebet tartson vagy akár megsimogasson egyet.

Mindaddig, amíg fordulóponthoz nem ért az élete 2016 szilveszterén. Felesége elhagyta, egy héttel később pedig edzés közben lesérült, műteni kellett a vállát. Az események hatására depresszióba esett, egyre mélyebbre csúszott. Egy nap barátja, Constance Rogers megkérdezte, hogy vigyázna-e egy rövid ideig Lady nevű csivavájára. A testépítő ódzkodott a szívességtől, mert háta közepére sem kívánta a csöpp ebet, ám mivel jó barátja vele volt a legsötétebb időkben is, úgy határozott, hogy befogadja pár hétre a kiskutyát.

A találkozásuk azonban nem várt eseményeket indított el. Bobby és Lady hamar megtalálták a közös hangot, és egész nap együtt lógtak.

„Az egyetlen dolog, ami folyamatosan hajtott a felépülésben, az Lady volt. Egész nap ágyban feküdtem vele, játszottunk, olyan közel kerültünk egymáshoz. Beleszerettem ebbe a kiskutyába” – emlékezett vissza a vajszívű óriás.

Tudta, hogy Lady nem maradhat örökre vele, ezért úgy döntött, hogy magához vesz egy másik csivavát. Itt azonban nem volt megállás: sorra érkeztek a kóbor csivavák Bobby házába, aki teljesen a parányi ebeknek és megmentésüknek szentelte onnantól az életét.

„Nagy ember vagyok, de technikailag ebben a kicsi világban élek, mert függetlenül attól, hogy 37 kutya van-e nálam, mint most, vagy kettő, az egész életem körülöttük forog. Ezekben a srácokban akkora szív van, hogy ez elképesztő” – mondta Bobby.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top