Életmód

Egy átlagos párkapcsolat ma 18 hónapig tart

Egy új kutatás szerint a közösségi média még sosem ártott ennyire a párkapcsolatainknak, mint manapság. Mára a közösségi média is egyértelműen bekerült a főbb „válóokok” közé.

Az ezerfős mintán végzett felmérés során kiderült, tízből hat ember úgy látja, a közösségi média jelenléte igenis extra nyomást helyez a párkapcsolatainkra. Minden hét pár közül egy konkrétan azért szakított, mert legalább az egyikük valaki mással flörtölt valamelyik közösségi oldalon. Húszból egy kapcsolat azért ért véget, mert valaki lebukott azáltal, hogy a párja egyértelmű bizonyítékokat talált a telefonjában arra, hogy megcsalja, továbbá minden tizedik szerelem úgy ér véget, hogy kiderült: a partner felregisztrált valamelyik társkereső oldalra. Illetve a kutatás azt is kiderítette, hogy a kapcsolataink ma rövidebb ideig tartanak, mint korábban: mindössze 18 hónap az átlagos futamidő – írja a brit The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top